Композиційні матерали на основі промислових відходів - Шквиря, В. В.; Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (My University, 2021)
У роботі виготовлено та досліджено композиційний матеріал на основі цементу з наповнювачами із промислових відходів. Для дослідних зразків визначено густину, міцність на вигинання і вологість ваговим методом.
Keywords: композиційний матеріал; арболіт; тверді відходи; composite material; arbolite; solid waste