Дослідження впливу коефіцієнта теплопровідності на вологість зернового матеріалу - Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna (My University, 2016)
UK: У статті наведені результаті експериментального дослідження коефіцієнта теплопровідності на вологість зерна, що були визначенні на лабораторній установці. Отримані результати представлені на графічному зображенні та обрано рівняння апроксимації за допомогою програмного забезпечення MATLAB, що може бути використано при інженерних розрахунках. RU: В статье приведены результаты экспериментального исследования коэффициента теплопроводности на влажность зерна, что были определены на лабораторной установке. Полученные результаты представлены на графическом изображении и выбрано уравнения аппроксимации с помощью программного обеспечения MATLAB, что может быть использовано при инженерных расчетах. EN: The results of the pilot study thermal conductivity on moisture corn that have been determining in a laboratory setting. The results are presented in graphical image and select approximation equation using software MATLAB, which can be used for engineering calculations.
Исследование влияния коэффициента теплопроводности на влажность зернового материала
Study on impact thermal conductivity moisture content of grain material
Keywords: коефіцієнт; теплопровідність; вологість зерна; програмне забезпечення MATLAB; температура; тиск; процес охолодження; тривалість зберігання; теплоємність зерна