Обґрунтування складу служби з технічного сервісу техніки фермерського господарства «Роксолана» Білозерського району Херсонської області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Ліснича, Дар'я (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Мета роботи: обґрунтування оптимальної структури служби технічного сервісу та бази проведення обслуговування та діагностування машин. Визначення засобів проведення технічного обслуговування та діагностування. Виходячи з цього в роботі поставлені наступні задачі: 1) розробити теоретичні основи створення служби технічного сервісу; 2) оптимізувати об’єми робіт на об’єктах обслуговування; 3) обґрунтувати оптимальну структуру бази та склад служби з технічного сервісу. Об’єктом досліджень обрано процес технічного сервісу і служба технічного сервісу діючого підприємства, на якому виконують технічний сервіс. Предметом досліджень у роботі визначені взаємозв’язки між організацією проведення технічного сервісу, управлінням якістю робіт та службою технічного сервісу.
Keywords: технічний сервіс; служба технічного сервісу; лінійне програмування; пункт технічного обслуговування