Фактори поліпшення керованості МТА - Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii (My University, 2009)
Обговорюються заходи щодо покращення керованості МТА, розглянуто стабільність технологічного процесу, обґрунтовано актуальність використання рульових керувань з постійною чутливістю на всіх швидкісних режимах. Запропоновано конструктивні рішення для таких пристроїв на базі двоканальної схеми рульового керування
Keywords: керованість МТА; схеми рульового керування; механізація виробничих процесів; збереження норми висіву; швидкість мобільних агрегатів; збір інформації; переробка інформації; рішення й перетворення рішення в дію; вид керування; динамічна модель сільськогосподарського агрегату