Вміст біологічно активних речовин у плодах черешні за умов задерніння - Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana (Поліський університет, 2021)
Метою цієї роботи було визначити вміст біологічно активних речовин у плодах черешні в умовах задерніння.
Keywords: черешня; плоди черешні; науково-дослідний сад Таврійського державного агротехнологічного університету; сорт Ділема; грунт; біологічно активні речовини