Аналіз стану охорони праці в агропромисловому комплексі України - Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem (ТДАТУ, 2012)
UK: Робота присвячена аналізу стану виробничого травматизму (в тому числі смертельного характеру), професійної захворюваності на виробництві та стану охорони праці в агропромисловому комплексі України в цілому. RU: Работа посвящена анализу состояния производственного травматизма (в том числе смертельного характера), профессиональной заболеваемости на производстве и состояния охраны труда в агропромышленном комплексе Украины в целом. EN: Activity is dedicated to analyzes the state of occupational injuries (including fatal injuries), occupational diseases and the state of labor protection in the agricultural of Ukraine as a whole.
Анализ состояния охраны труда в агропромышленном комплексе Украины
Analysis status of labor protection in agroindustrial complex of ukraine
Keywords: виробничий травматизм; професійне захворювання; охоона праці; агропромисловий комплекс; промислова безпека; нещасний випадок; сільське господарство