Професійно важливі якості психолога та роль соціальної компетентності у його професійному становленні - Єременко, Лариса В'ячеславівна; Еременко, Лариса Вячеславовна; Yeremenko, Larysa (My University, 2014)
UK: Статтю присвячено проблемі підвищення ефективності підготовки майбутніх психологів. Особливу увагу приділено змісту професійно важливих якостей психолога. Проаналізовано роль соціальної компетентності майбутніх психологів у професійній діяльності. RU: Статья посвящена проблеме повышения эффективности подготовки будущих психологов. Особое внимание уделено содержанию профессионально важных качеств психолога. Проанализирована роль социальной компетентности будущих психологов в профессиональной деятельности. EN: The article is devoted to the problem of increasing the effectiveness of training of future psychologists. Particular attention is paid to the purport of professionally important qualities of a psychologist. It is analyzed the role of social competence of future psychologists in their professional activities .
Keywords: професійно важливі якості психолога; професійне становлення психолога; соціальна компетентність; модель особистості психолога; психологічна готовність до фахової діяльності; зміст професійної підготовки психологів; профессионально важные качества психолога; социальная компетентность; модель личности психолога; психологическая готовность к профессиональной деятельности; содержание профессиональной подготовки психологов; psychologist’s professional qualities; social competence; the model of psychologist’s personality; psychological readiness for professional activity; the purport psychologists’ training