Опис до патенту на корисну модель № 139799 "Кріоскопічний розсіювач" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Кріоскопічний розсіювач містить кожух, вентилятор, нагнітальний патрубок, сопло. При цьому у нагнітальному патрубку, між вентилятором і соплом, встановлено охолоджувач повітря до кріоскопічної температури для охолодження личинок комах і видалення їх з листя рослин стисненим потоком повітря
Keywords: кріоскопічний розсіювач; сільськогосподарське машинобудування; пристрій з пневматичним пристосуванням для обробки рослин; обробка рослин