Розрахунок статично визначених балок на згин: метод. вказівки до практичних занять з дисципліни «Інженерна механіка. Механіка матеріалів і конструкцій» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» денної та дистанційної 208 «Агроінженерія», 133 «Галузеве машинобудування» та 131 «Прикладна механіка» - Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr; Антонова, Галина Володимирівна; Антонова, Галина Владимировна; Antonova, Halyna (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Методичні вказівки "Розрахунок статично визначених балок на згин" розроблено з метою надання практичних навичок студентами під час виконання ними практичних завдань з дисципліни «Інженерна механіка. Механіка матеріалів і конструкцій». Видання включає короткі теоретичні відомості, приклади вирішення задач з необхідними теоретичними положеннями і практичними поясненнями. Методичні вказівки містять також довідкові матеріали, які можуть бути використані студентами як на практичних заняттях, так і в процесі самостійного опанування матеріалу дисципліни. Видання призначене для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальностей 208 «Агроінженерія», 133 «Галузеве машинобудування» та 131 «Прикладна механіка».
Keywords: методичні вказівки; практичні завдання; інженерна механіка; механіка матеріалів і конструкцій