Проєктування інформаційної системи для автоматизації діяльності менеджера туристичної фірми - Неділько, О. О.; Шаров, Сергій Володимирович; Шаров, Сергей Владимирович; Sharov, Sergii (My University, 2021)
UK: У статті повідомляється про проєктування інформаційної системи для автоматизації діяльності менеджера туристичної фірми. Одним з сучасних програмних засобів, що можуть бути використані у туристичній галузі для підвищення її ефективності, є інформаційні системи. Завдяки даному програмному забезпеченню співробітники туристичних фірм, зокрема оператор туристичної фірми, зможуть швидко обробити заявки клієнтів, сформувати туристичний маршрут на основі наявних даних тощо. RU: В статье сообщается о проектировании информационной системы для автоматизации деятельности менеджера туристической фирмы. Одним из современных программных средств, которые могут быть использованы в туристической отрасли для повышения ее эффективности, есть информационные системы. Благодаря данному программному обеспечению сотрудники туристических фирм, в частности, оператор туристической фирмы, смогут быстро обработать заявки клиентов, сформировать туристический маршрут на основе имеющихся данных и т. д. EN: The article reports on the design of an information system to automate the activities of the manager of a travel agency. One of the modern software tools that can be used in the tourism industry to increase its efficiency is information systems. Thanks to this software, employees of travel agencies, in particular the operator of a travel agency, will be able to quickly process customer requests, form a travel route based on available data and more.
Проектирование информационной системы для автоматизации деятельности менеджера туристической фирмы
Designing an information system to automate the activities of a travel agency manager
Keywords: туристична фірма; інформаційна система; менеджер; автоматизація роботи; туристическая фирма; информационная система; автоматизация работы; travel agency; information system; manager; automation