Аналітичне порівняння методів визначення усталеного перевищення температури обмоток статора асинхронного електродвигуна - Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr; Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Яковлєв, В. Ф. (My University, 2011)
Робота присвячена аналітичному порівнянню методів визначення усталеного перевищення температури обмоток статора трифазного асинхронного електродвигуна в експлуатації.
Keywords: асинхронний електродвигун; втрати активної потужності; коефіцієнт навантаження; нагрів; перевищення температури; усталений тепловий режим; тепловий режим; обмотка статора