Застосування CAD-системи Unigraphics для технологічної підготовки виробництва корпусних деталей - Мацулевич, Олександр Євгенович; Вершков, Олександр Олександрович; Антонова, Галина Володимирівна; Зюзін, Микола Миколайович (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: В роботі наводиться поетапна технологічна підготовка виробництва корпусних деталей в системі Unigraphics. EN: In work stage-by-stage technological preparation of manufacture of case details in system Unigraphics is resulted.
Keywords: технологічна підготовка виробництва (ТПВ); технологічне оснащення; управляюча програма для верстатів з ЧПУ; модуль NX Tooling; модуль Progressive Die Wizard; модуль підготовки управляючих програм NX CAM; technological preparation of cutting (TPV); technological equipment; control program for CNC layout; NX Tooling module; Progressive Die Wizard module; NCAM control program preparation module