Звіт про науково-дослідну роботу науково-методичні основи регулювання соціальноекономічного розвитку регіону. Науково-методологічні засади обліково-аналітичного та фінансовоінвестиційного забезпечення сталого розвитку суб’єктів господарювання (проміжний) - Трусова, Наталя Вікторівна; Трусова, Наталья Викторовна; Trusova, Natalia; Сокіл, Олег Григорійович; Сокол, Олег Григорьевич; Sokil, Oleh; Трачова, Дар'я Миколаївна; Трачева, Дарья Николаевна; Trachova, Daria; Безверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна; Bezverkhnya, Yuliia; et al. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Метою роботи є розроблення теоретико-методологічних положень й рекомендацій щодо організації обліково-аналітичного забезпечення та реалізації економічних механізмів розвитку сільськогосподарських підприємств на засадах фінансово-управлінського обліку, звітності та оподаткування, науково-методологічних підходів до формування та організації обліковоаналітичного забезпечення для формування амортизаційної політики й здійснення аудиту фінансово-господарської діяльності аграрних підприємств з метою імплементації стандартів та нормативів в Україні, вдосконалення методологічних підходів та обґрунтування науково-методичних рекомендацій щодо формування потенціалу стабільного розвитку суб’єктів господарювання, обумовленого циклом фінансово-інвестиційного забезпечення на підставі вибору модельної конструкції сукупних витрат й результатів операційної, фінансової, інвестиційної діяльності інтегрованих структур бізнес-партнерства.
Keywords: сільськогосподарскі підприємства; сталий розвиток аграрного сектора; екологічні ризики