Причини виникнення несправностей рульової рейки з ГПР - Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii; Парапанов, А. М. (ТДАТУ, 2021)
При виявленні будь-якої ознаки пошкодження рульової рейки необхідно звертатися в спеціалізовані підприємства або до перевірених фахівців. Чим швидше помітите ознаки проблеми, тим легше усунути причину. Запущені випадки перетворюються на додаткові витрати, а коли можливості усунути проблему немає необхідно встановлювати нову рульову рейку. Перш ніж самостійно робити ремонт рульової рейки, необхідно звернутися до фахівців, які визначать масштаб роботи та вартість ремонту. Іноді найстрашніші очікування можуть закінчитися дешевим ремонтом.
Keywords: люфти; стуки; підтікання оливи; рульова рейка; зношування; втулка