Роль ВНЗ у формуванні соціального капіталу регіону - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (My University, 2017)
У статті розкрито основні підходи до тлумачення поняття «соціальний капітал», виокремлені його складо- ві – соціальні мережі, норми та довіра. Запропонована авторська дефініція соціального капіталу. На підставі вивчення особливостей соціального капіталу регіону визначені напрями впливу діяльності вищих навчальних закладів на процес його формування.
Keywords: соціальний капітал; соціальний капітал регіону; соціальні мережі; норми; довіра; вищий навчальний заклад; інтелектуальний капітал