Вибір стратегії успіху ігрової задачі - Філобок, Г. С. (ТДАТУ, 2021)
Розглянемо спосіб побудови стратегії успіху, що базується на аналізі ігрових позицій. Ігрову позицію називають виграшною, якщо існує такий хід гравця, що забезпечує йому виграш.
Keywords: ігрова задача; виграшна стратегія; симетричні стратегії