Поєднання функцій маркетингу та контролінгу на підприємствах - Хамідуллін, Владислав; Шульдінгер, Дмитро; Мокієнко, Олена (My University, 2024)
UA: Маркетинг підприємства являє собою потужний механізм створення обгрунтованих управлінських рішень. Інформативна база, яку він надає, створює підстави для здійснення найризиковіших проектів розвитку, тому питання поєднання функцій маркетингу та новітніх комплексних засобів створення масиву інформації є актуальним завданням. Загальновідомо, що маркетингова діяльність підприємства - це комплекс стратегічних та тактичних заходів, спрямованих на задоволення потреб споживачів через ефективне управління продуктами, цінами, просуванням та розподілом (4P маркетингу: product, price, promotion, place).
Keywords: маркетингова діяльність підприємства; контролінг підприємства; поєднання функцій маркетингу та контролінгу; ефективність маркетингових стратегій; конкурентоспроможність на ринку