Специфіка сучасної української дитячої літератури - Скориця, Д. В.; Шарова, Тетяна Михайлівна; Шарова, Татьяна Михайловна; Sharova, Tetiana (My University, 2021)
UK: У статті розглядаються проблеми виділення жанру дитячої літератури, визначення її місця у сучасному літературному процесі, визначається специфіка та художні особливості творів, призначених для дитячого читання. EN: In the article the problems of selection to the genre of child’s literature, determining her place in a modern literary process, a specific and poetic features of the works intended for child’s reading.
Specific of Modern Ukrainian Child’s Literature
Keywords: сучасна дитяча література; класифікація творів для дітей; функції дитячої книжки; поетика; вікові особливості; modern child’s literature; classification of works for children; function of child’s book; poetics; age features