Технічні характеристики та якісні показники електричних двигунів: довідковий посібник - Назар'ян, Г. Н.; Федюшко, О. В.; Сотнік, О. В.; Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr (ТОВ " Планета прінт", 2016)
Приводиться структура умовного позначення типів та запільна характеристика електродвигунів за виконанням, а також технічні характеристики електричних двигунів змінного та постійного струмів різних серій основного виконання іа їх модифікацій, які випускаються промисловістю. Посібник призначено для студентів електротехнічних спеціальностей вузів, а також для робітників енергетичних служб АПК.
Keywords: електродвигуни; асинхронні двигуни; синхронні двигуни; двигуни постійного струму; електроенергетика; електротехніка; електромеханіка