Святкували, бо заслужили! - Лобанов, М. І. (My University, 2012)
Ця кафедра є досить молодою на факультеті економіки та бізнесу. До її складу ввійшли викладачі кафедр економіки підприємства, організації виробництва й агробізнесу та спеціаліст структурного підрозділу академії ІКЦ «АгроТаврія».
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ