Підготовка і проведення ділових зустрічей (переговорів) у сфері публічного управління - Маргарян, М.; Маргарян, С. (ФОП Однорог Т. В., 2021)
Форми і рівень організації переговорного процесу створюють відповідну психологічну атмосферу. Зустріч на нейтральній території не дає переваг жодній із сторін. Особливо ефективним цей варіант може бути при вирішенні конфліктних ситуацій. В будь-якому випадку ефективне проведення ділової зустрічі потребує серйозної і ретельної підготовки. Про ділову зустріч потрібно домовлятися заздалегідь, бажано за 2-3 дні. І, зрозуміло, що особливо ретельною повинна бути підготовка до зустрічі з іноземцями.
Keywords: ділове спілкування; корпоративна культура; характер комунікації; ділові переговори