Перспективи фондового фінансування підприємств агропромислового комплексу - Якушева, Інна Євгенівна; Якушева, Инна Евгеньевна; Yakusheva, Inna (Харків: ХНАУ, 2018)
Сучасні реалії вимагають від економічних суб’єктів використовувати всі можливості щодо фінансового забезпечення своєї господарської діяльності. Одним з напрямів вирішення питань фінансування є вихід виробників на фондові ринки, як вітчизняні так і світові. Використання інструментів та технологій фондового ринку сприяє більш ефективному управлінню активами та значному розширенню інвестиційних можливостей підприємства.
Keywords: фінансове забезпечення; фондові ринки; інвестиції; ринки цінних паперів; інвестори; ліквідність