Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні - Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira (My University, 2017)
UK: Розглянуто прилад та методику для визначення коефіцієнта теплопровідності, наводяться результати досліджень коефіцієнта теплопровідності кабачків і гарбузів, які можуть використовуватися при розробці технології заморожування і зберігання. RU: Рассмотрено прибор и методику для определения коэффициента теплопроводности, приведены результаты исследований коэффициента теплопроводности кабачков и тыквы, которые могут использоваться при разработке технологии замораживания и хранения. EN: The results of researches of thermophysical features of squash and pumpkin, which can be used for development of technology of freezing and storage, are resulted in this paper.
Экспериментальное определение коэффициента теплопроводности при замораживании
Experimental determination of thermophysical features of squash and pumpkin at freezing
Keywords: температура; заморожування; коефіцієнт теплопровідності; кабачки; гарбуз; технологія заморожування; режими заморожування; розморожування; овочі; коефіцієнт теплопровідності