Інформаційне забезпечення єдиної системи обліку та контролю в аграрних підприємствах - Костякова, Анна Анатоліївна; Kostyakova, Anna; Костякова, Анна Анатолиевна (Луганськ: «Книжковий світ», 2009)
На сільськогосподарських підприємствах система обліку фактів господарської діяльності направлена у минуле, тобто призначена лише задля фіксації здійснених фактів, і це є додатковим свідоцтвом про недосконалість такої інформації. Для прийняття оперативних управлінських рішень така інформація частіше всього виявляється практично некорисною, в першу чергу, в силу її низької актуальності в умовах швидкого розвиваючого динамічного середовища. Для забезпечення відповідного рівня обліку та контролю виникає гостра потреба в належному інформаційному забезпеченні.
Информационное обеспечение единой системы учета и контроля в аграрных предприятиях
Supply with information of uniform system of the account and the control over the agrarian enterprises
Keywords: аграрні підприємства; єдина система обліку; інформаційне забезпечення; господарська діяльність; функціональний апарат управління