У Мелітополі готують найкращих спеціалістів для аграрної галузі - (:unkn) unknown (My University, 2013)
Другий рік поспіль студенти Таврійського державного агротехнологічного університету перемагають у Всеукраїнському конкурсі, який проводиться виробничою компанією «Мрія Агрохолдингя. У цьому престижному конкурсі беруть участь кращі студенти з усіх аграрних вишів України.
Keywords: аграрна галузь; ТДАТУ