Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки) - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2014)
Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки) затверджений Президією ВАК як наукове видання в якому можуть бути опубліковані основні результати дисертаційних робіт
Keywords: генотип; круп'яні культури; аудит розрахунків; оплата праці; маркетинг підприємств АПК; біоекономіка; комерційні банки; зерновиробництво; вторинна сировина