Відкритий простір чи окремі кабінети: що ефективніше для роботи - Нагаєць, І. О. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Офісний простір відіграє важливу роль у продуктивності працівників. Компанії обирають як відкритий простір (open space), що сприяє співпраці та командній роботі, так і окремі кабінети, що сприяє зосередженості та комфорту. Але який формат є ефективнішим? Неможливо однозначно сказати, що краще.
Keywords: офісний простір; продуктивність; кабінет; відкритий простір