Ефективність та економічні результати інтеграції цифрових технологій в управлінні підприємством - Алба, Вадим (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
У сучасних умовах цифрова трансформація стає не просто трендом, а необхідною умовою виживання та розвитку підприємств. Інтеграція цифрових технологій в управлінські процеси підприємства дозволяє не лише підвищити ефективність прийняття рішень, а й досягти суттєвого економічного ефекту за рахунок автоматизації, аналітики, оптимізації ресурсів та покращення взаємодії з клієнтами
Keywords: цифрові технології; цифрова трансформація; CRM; цифровізація управління