Напрями вдосконалення конструкцій вовчків - Бовкун, О. М. (My University, 2018)
У тезах проведено аналіз перспективних напрямів підвищення ефективності використання вовчків.
Keywords: м’ясопереробних підприємств; вовчки; подрібнення