Організація маркетингового управління виробничим підприємством в умовах ринкових перетворень - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (My University, 2012)
Підприємства України на шляху до ринкової економіки опинились у становищі, коли методи управління діяльністю потребують перегляду, удосконалення, оновлення. Маркетинг є тим механізмом господарювання, який може бути базою для прийняття рішень, а маркетинговий підрозділ фактично може бути штабом підприємства, де концентруються оперативні дані, зведена інформація, формуються проекти управлінських рішень.
Keywords: методи управління діяльністю; маркетинг; управління підприємством; фінансування; застосування методів маркетингу; використання маркетингу