Дослідження витрат ресурсу ізоляції заглибного електродвигуна - Курашкін, Сергій Федорович; Курашкин, Сергей Федорович; Kurashkin, Serhii (My University, 2020)
Експлуатаційна надійність заглибних електродвигунів артезіанських свердловин є невисокою. Скудність інформації про поточний стан роботи електродвигуна приводить до помилкових спрацювань захисних пристроїв, що веде до перебоїв подачі води споживачам, в той час як електронасосний агрегат може працювати [1]. В якості об’єктивного критерію оцінки режиму роботи заглибного електродвигуна, при якому можна відключати електродвигун від мережі, пропонується витрата ресурсу ізоляції електродвигуна.
Keywords: заглибний електродвигун; ізоляція; струм