Методологічні аспекти формування професійних компетентностей магістрів з цивільної безпеки - Гранкіна, Олена Володимирівна; Гранкина, Елена Владимировна; Grankina, Elena (ТГАТУ, 2017)
UK: У статті обґрунтовуються основні аспекти та особливості підготовки здобувачів вищої освіти з цивільної безпеки другого освітнього рівня магістр. EN: In the article the main aspects and peculiarities of training of candidates of higher education on civil security the master's level.
Methodological aspects of formation of professional competence of masters in civil security
Keywords: професійні компетентності; фахова підготовка; магістр з цивільної безпеки; новітні технології; дослідження; обґрунтування особливостей; технічні засоби; professional competence; professional training; master of sci-ence in civil security