Моніторинг результативності міжнародної торгівлі - Мельник, В. Ю.; Попова, Тетяна Вікторівна; Попова, Татьяна Викторовна; Popova, Tetiana (ТДАТУ, 2018)
Економіка України є відкритою, оскільки належить до економічних систем із високим значенням як експортної квоти – більше 45-50%, так і імпортної квоти – 40-45%. Переважання імпортної квоти над експортною свідчить про залежність внутрішнього ринку від імпортного
Keywords: економіка; експортна квота; міжнародна торгівля; моніторинг; ринок країн ЄС