Організація та шляхи вдосконалення роботи викладача в умовах кредитно-модульної системи навчання. Електронний журнал успішності студента - Граборенко, Н. І.; Шиліна, В. О. (Люкс, 2014)
Тези містять інформацію про організацію впровадження кредитно-модульної системи у ВСП «Новокаховський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету». Основну увагу приділено питанню вдосконалення роботи викладача при оформленні навчальної документації та використанню електронного журналу навчальних занять в рамках впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу.
Keywords: кредитно-модульна система організації навчального процесу; електронний журнал; рейтингова таблиця; поточний контроль; самостійна робота