Теоретичне дослідження висоти виступання головок коренеплодів буряків над поверхнею грунту при їх збиранні - Булгаков, Володимир Михайлович; Булгаков, Владимир Михайлович; Bulgakov, Volodymyr; Головач, І. В.; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen; Борис, А. М.; Ружило, З. В. (My University, 2019)
UK: Мета. Мінімізувати витрати цукроносної маси після проведення суцільного безкопірного зрізу гички з головок буряків цукрових через теоретичне обгрунтування висоти зрізу. RU: Цель.Минимизировать потери сахаросодержащей массы после проведения сплошного бескопирного среза ботвы с головок сахарной свеклы путем теоретического обоснования высоты среза.
Keywords: буряк цукровий; гичка; втрати; цукроносна маса; нормальний розподіл; сахарная свекла; ботва; потери; сахаросодержащая масса; нормальное распределение