Вплив елементів режиму різання при абразивній обробці на забрудненість мастильно-охолоджувальних рідин - Гулевська, Н. О.; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym; Кузнецов, І. О. (My University, 2015)
UK: Робота присвячена питанням забруднення і очищення мастильноохолоджувальних рідин (МОР) в технологічних процесах відновлення деталей при ремонті транспортної техніки. RU: Работа посвящена вопросам загрязнения и очистки смазочноохлаждающих жидкостей в технологических процессах восстановления деталей при ремонте транспортной техники. EK: Work the questions of contamination and cleaning of technical liquids in technological processes of renewal of details at repair of а transport technique is devoted
Влияние элементов режима резания при абразивной обработке на загрязненность смазочно-охлаждающих жидкостей
Influence of elements of the cutting mode at abrasive treatment on muddiness technical liquids
Keywords: мастильно-охолоджувальна рідина; абразивна обробка; механічна обробка деталей; механічні домішки; режим різання