Обгрунтування доцільності використання рульового керування з адаптивними властивостями - Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii; Заволокін, Д. Ю. (ТДАТУ, 2020)
Проведені дослідження дозволяють стверджувати, що: людинаоператор не являє собою ідеальний «регулятор», тому він припускається похибок на півищенних швидкісних режимах; доцільно використовувати «адаптивне» рульове керування.
Keywords: колісні трактори; рульове керування; системи рульового управління; маневреність колісної машини; адаптивне рульове керування; спрощення управління