Основні вимоги до конструкції верстатів з ЧПУ - Аврамішин, О. О. (ТДАТУ, 2021)
Ці конструктивні особливості дозволяють значно збільшити статичну і динамічну жорсткість приводу.
Keywords: верстат з ЧПУ; верстат; кулько-гвинтові пари; застосування автономних приводів; механізми зупинки