Забезпечення функціонування системи техсервісу - Михальчук, М. В. (My University, 2021)
Наукове забезпечення передбачає: прогнозування розвитку ремонтно-обслуговуючиї виробництв; забезпечення виробництв нормативною, технологічною та конструкторською документацією; технологічну підготовку виробництв до випуску обладнання і засобів технологічного оснащення; роз- роблення організаційно-економічної документації; прогнозування кадрами.
Keywords: технічний сервіс; технології ремонту; ремонтно- обслуговуючі підприємства