Апарати керування і захисту: курс лекцій - Попрядухін, Вадим Сергійович; Попрядухин, Вадим Сергеевич; Popriadukhin, Vadym (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
У курсі лекцій викладено зміст дисципліни «Апарати керування і захисту: електромагнітні явища в електричних апаратах, теплообмін в електричних апаратах, теоретичні і практичні відомості про контактні і безконтактні електричні апарати керування, електричні апарати захисту і електричні реле
Keywords: апарати захисту; апарати керування; електромагнітні явища; електричні апарати керування; теплообмін в електричних апаратах; електричні реле