Соціологічне опитування здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 101-Екологія на предмет відповідності освітнього процесу принципам академічної свободи - Скиба, Вікторія Павлівна; Скиба, Виктория Павловна; Skyba, Viktoriia; Щербина, Валентина Вікторівна; Щербина, Валентина Викторовна; Shcherbyna, Valentyna; Чебанова, Юлія Василівна; Чебанова, Юлия Васильевна; Chebanova, Yuliia; Ганчук, Максим Миколайович; Ганчук, Максим Николаевич; Hanchuk, Maksym; et al. (ТДАТУ, 2021)
UK : У статті наводяться данні соціологічних досліджень дотримання принципів академічної свободи під час реалізації освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 101-Екологія у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного. Проводиться аналіз отриманих результатів у відповідності до діючих прийомів реалізації освітнього процесу. EN : The article contains the data of sociological research of compliance with the principles of academic freedom in the implementation of educational and professional program of the second (master's) level of higher education specialty 101-Ecology in Dmytro Motorny Tavria State Agrotechnological University. The results are analyzed in accordance with the current methods of implementation of the educational process.
Sociological survey of higher education applicants of the second (master's) level of specialty 101-Ecology on the compliance of the educational process with the principles of academic freedom
Keywords: освітній процес; академічна свобода; рівень вищої освіти «Магістр»; спеціальність 101-Екологія; educational process; academic freedom; «Master» level of higher education; specialty 101-Ecology