Аналіз заходів щодо зниження шкідливого впливу автотранспорту на навколишнє середовище - Сахарова, О. С. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
З вирішенням проблем екологічної безпеки в Україні нерозривно пов’язані питання оцінки і зменшення несприятливого впливу об’єктів транспортної галузі на стан атмосферного повітря. У зв’язку з цим виникає необхідність вирішення актуальних екологічних проблем усім спектром транспортної діяльності за рахунок державної системи екологічного управління
Keywords: екологічна безпека; атмосферне повітря; екологічні проблеми; транспортна діяльність; система екологічного управління; шкідливий вплив; автотранспорт