Блок захисту від несиметріі напруги асинхронного двигуна - Яцина, Д. С.; Курчанов, А. А. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2021)
Основними причинами, що істотно впливають на термін експлуатації асинхронних електродвигунів, є низька якість напруги мережі, перевантаження збоку робочої машини та порушення правил експлуатації.
Keywords: напруга; асинхронні двигуни; реле; струм