Проект з вирощування та реалізації горіхів - Домашов, С. П.; Жолоб, Р. О.; Арестенко, Тетяна Вікторівна; Арестенко, Татьяна Викторовна; Arestenko, Tetiana (ТДАТУ, 2021)
Проект є ефективним і доцільним для впровадження. В подальшому планується вирощування саджанців з метою продажу як додаткове джерело прибутку.
Keywords: грецький горіх; вирощування грецьких горіхів; саджанці; цінність горіха; реалізації плодів горіхів