Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 6601 "Пристрій для гомогенізації" - Гвоздєв, О. В.; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Ялпачик, Федір Юхимович; Ялпачик, Федор Ефимович; Yalpachyk, Fedir (Державний департамент інтелектуальної власності, 2005)
1 Пристрій для гомогенізації, що містить корпус, всередині якого СПІВВІСНО встановлені форсунки, який відрізняється тим, що у площині зіткнення струменів співвісно форсункам установлений кільцевий відбивач 2 Пристрій для гомогенізації за п 1, який відрізняється тим, що кільцевий відбивач у радіальному перерізі має форму рівнобічного трикутника, вершина якого звернена всередину кільцевого відбивача і має кут р, величину якого знаходять із співвідношення β<180°-arctg a/D, де а - відстань між соплами форсунок, D - внутрішній діаметр кільцевого відбивача
Keywords: пристрій для гомогенізації; гомогенізація молока; переробна промисловість; молочні продукти