Практикум з фізики: методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Фізика» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» - Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (Мелітополь : ТОВ «Колор Принт», 2021)
Практикум призначений для проведення практичних занять на основі вивчення теоретичного матеріалу з курсу «Фізика» для підготовки здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» та для викладачів при підготовці до практичних занять. У практикумі зібраний, систематизований та наочно викладений теоретичний і методичний матеріал, який охоплює практичні питання з розділів «Механіка», «Молекулярна фізика і термодинаміка», «Електрика та магнетизм», «Оптика», «Атомна та ядерна фізика».
Keywords: фізика; практичні заняття; кінематика; динаміка; електростатика; квантова оптика; ядерна фізика