Контрольно-вимірювальні прилади з основами метрології: навч.-метод. посібник для практичних занять - Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina (Видавничополіграфічний центр «Люкс», 2021)
Навчально-методичний посібник для практичних занять з дисципліни «Контрольно-вимірювальні прилади з основами метрології» призначений для здобувачів ступеню вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» при підго-товці до практичних занять на основі вивчення теоретичного матеріалу, виконання завдань з само-стійної роботи за темами й самостійного опрацювання практичних завдань. Методичні рекомендації до практичних занять сприяють реалізації завдання «вчити вчитись» та надають здобувачам вищої освіти систематизованих відомостей як працювати над вивченням матеріалу та як користуватися за-собами оволодіння навчальним матеріалом.
Keywords: навчально-методичний посібник; основи метрології; вища освіта; електроенергетика; електротехніка; електромеханіка