Деклараційний патент на винахід № 65957 А "Туковисівний апарат" - Крижачківський, Микола Людвігович; Крыжачковский, Николай Людвигович; Kryzhachkivskyi, Mykola; Крижачковський, Микола Людвігович; Крыжачковский, Николай Людвигович; Kryzhachkovskyi, Mykola; Шевченко, І. А.; Трачов, В. В. (My University, 2004)
Винахід відноситься до сільськогосподарського виробництва, зокрема до процесів внесення мінеральних добрив
Keywords: внесення добрив; мінеральні добрива