Твоя бібліотека - сходинки до знань : презентація для здобувачів - Білоцька, Ольга Миколаївна (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2026)
Бібліотека університету функціонально орієнтована на забезпечення навчально-виховного та науково-дослідних процесів та залишається основним джерелом інформації. Презентація є ознайомчим ресурсом для студентів 1-2 курсів щодо наступних питань: ресурси бібліотеки, обслуговування студентів в режимі онлайн, забезпечення освітньої діяльності здобувачів, соціокультурна діяльність бібліотеки, е-ресурси репозитарія для навчання, інформаційна культура студента, дистанційне навчання тощо
Keywords: Ресурси бібліотеки; бібліотека – здобувачам; електронні ресурси; забезпечення освітньої діяльності здобувачів; соціокультурна діяльність бібліотеки; е-ресурси репозитарія для навчання; інформаційна культура студента; дистанційне навчання