Удосконалення технології виробництва макаронних виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» - Городецька, Аліна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В кваліфікаційній роботі виконаний огляд літератури за обраною темою, надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва макароних виробів функціонального призначення. Розглянута технологія виготовлення макаронних виробів та розроблена технологічна схема удосконалення технологічного процесу. Розроблена програма, схема та виконано дослідження згідно методик та умов, а також узагальнення отриманих результатів. Виконані економічні розрахунки запропонованої технології. Охарактеризовані заходи охорони праці в надзвичайних ситуаціях.
Keywords: макаронні вироби; біологічно активні добавки; борошно; технологічна схема; функціональні властивості; економічне обґрунтування; охорона праці